Welke maat DUALS is het beste voor mij?

De 40cm platen zijn de beste keuze voor de meeste volwassenen, en die meer dan 5’4 “. De 40cm zal meer stabiliteit. Wij raden de 33cm boards voor jongere, kleinere ruiters onder 5’4 “.

SPONSORING

Je moet vastberadenheid en creativiteit en oprechte interesse in het bevorderen en vertegenwoordigen ons merk. Om in aanmerking te dienen uw beste dual videoclips via onze website instavids pagina #dualsnowboards of sturen naar info @ dualsnowboards en wij nemen contact met u op.

TERUGSTUURBELEID

U kunt uw ongebruikte product retourneren voor een volledige terugbetaling binnen 30 dagen na de aankoopdatum. U kunt een volledige terugbetaling verwachten dat je je credit card 7 tot 14 dagen na onze ontvangst van uw rendement. Het kan tot 30 dagen zichtbaar op uw creditcard verklaring te zijn. Klanten zijn verantwoordelijk voor de verzendkosten & Handling kosten, tenzij het product defect is of er een fout is opgetreden bij het vullen van de bestelling.

Indien wij u een item dat was verkeerd of beschadigd is verzonden, zullen wij graag doen zij een oproep tag *. Zo niet, moeten alle opbrengsten pre-paid worden geretourneerd. Wij raden u aan uw goederen terug te keren via UPS, Federal Express of verzekerde Parcel Post (voor het volgen doeleinden). Originele verzendkosten worden niet terugbetaald, tenzij het artikel defect is. Alle geretourneerde producten moeten doorverkopen-staat zijn. Snowboards moet ongebruikt, ontstemde en verkoopbare zijn. Snowboard bindingen moeten alle onderdelen en moet onder meer de originele onbeschadigde verpakking. Elke vordering voor gebrekkige Snowboards zal worden behandeld op een geval per geval. Vergeet niet gebroken dekken en druk scheuren zijn niet gebreken.

Alle kleding moet nieuw en ongebruikt, ongewassen en in verkoopbare staat met alle originele tags toegevoegd zijn. Items met elke geur (cologne / parfum, rook, deodorant, afwasmiddel) of een dier of mens haar zal niet worden geaccepteerd.

Om het product of het personeel terug te keren, kunt u bellen of e-(310)488-9315 Albert@dualsnowboards.com

Garantie

Alle paren van Dual platen zijn gegarandeerd tegen defecten in de afwerking of materiaal voor maximaal 90 dagen vanaf de oorspronkelijke aankoopdatum. We zullen de paren vervangen of bieden een volledige terugbetaling na ontvangst van het defecte planken.

Onze garantie geldt niet voor:

Normale slijtage

Staart of neus slijtage door te slepen of te tikken uw dual boards

Schade als gevolg van invloed zijn op de stoepranden of andere objecten

Schade door extreme veranderingen in temperatuur, water of vocht

Kromtrekken als gevolg van overmatige blootstelling aan hitte, sneeuw, regen, of onderdompeling in water

Randen chippen of barsten van de impact op vreemde voorwerpen